Vidensbank

Artikler

addet advisor kapitalforvaltning

Hvorfor betale for formueforvaltning?

Det kan være svært at gennemskue, hvorvidt du bør gøre brug af en formueforvalter eller ej. Læs med her, hvor jeg giver mine 4 bud på, hvad det rent faktisk er du betaler for og bør få for dine penge.

Læs mere

SAS’ rekonstruktion – et nej betaler sig

Flere af vores Asset Advisor kunder har SAS senior obligationer i porteføljen og er dermed omfattet af SAS rekonstruktionsplan. Vi har derfor fulgt sagen tæt.

Læs mere
asset advisor finansiel rådgivning

4 vigtige egenskaber hos en uafhængig finansiel rådgiver

Er det en god idé at gøre brug af en uafhængig finansiel rådgiver? Kan det overhovedet betale sig? Stiller du dig selv disse spørgsmål, så læs med her. I denne artikel fortæller jeg, hvilke 4 egenskaber jeg finder vigtige hos en uafhængig finansiel rådgiver.

Læs mere

Aktiv eller passiv forvaltning?

Det kan være svært at overskue, hvorvidt du skal vælge aktiv eller passiv forvaltning af porteføljens risikoniveau. Læs med her, hvor jeg forklarer, hvilke fordele og ulemper jeg ser ved henholdsvis aktiv og passiv forvaltning.

Læs mere
rasmus modsat

Investorpsykologi – en afgørende faktor på de finansielle markeder?

Vi dykker ned i emnet Behavioral Finance og bliver klogere på irrationel investoradfærd og påvirkningen heraf på de finansielle markeder. Jeg giver dig konkrete eksempler på irrationel investoradfærd og fortæller, hvorfor du som investor bør være opmærksom på dette.

Læs mere

Global statsgæld hober sig op

En historisk lang periode med økonomisk fremgang i verdensøkonomien har tilsyneladende fået markedet til at ignorere de offentlige gældsproblemer, der lurer lige under overfladen.

Læs mere

OBS. Indholdet i ovenstående artikler er udelukkende ment som general information og hverken kan eller skal derfor betragtes som rådgivning, men udelukkende som overordnede betragtninger og holdninger baseret på personlig erfaring. Asset Advisor kan ikke holdes ansvarlig for indholdet i artiklerne eller for læserens dispositioner på baggrund heraf.

Seneste videoer

Der findes flere spændende videoer på videokanalen

Scroll to Top