Vidensbank

Artikler

Spiller den kommende italienske premierminister skuespil?

Hos Asset Advisor er vi optaget af det kommende italienske valg. Det skyldes, at vi i flere år har spekuleret i en stigende italiensk rente. …

Læs mere

Italien – det er alarmerende

Resume: Situationen i Italien er kritisk, og konflikten mellem Italien og Europa er spidset til. Økonomien i Italien er meget usund, ligesom den politiske situation …

Læs mere

Når følelser fylder i aktiemarkedet

Somme tider overtager følelserne – også på de finansielle markeder. Udtrykket for det hedder investor sentiment. Bliv klogere på investor sentiment og hvorfor det er en vigtig del af analysen på de finansielle markeder.

Læs mere

Hvad er VSO?

Hvad er virksomhedsskatteordningen? Kan jeg investere mine VSO-midler? Hvad er fordelen ved det? Få svar på dine spørgsmål her.

Læs mere

Risikerer Italien rentedøden?

Størstedelen af de udviklede lande har en betydelig statsgæld. Under Covid-19 pandemien tog statsgælden et gevaldigt hop, da regeringer har lavet hjælpepakker af historiske proportioner for at holde hånden under samfundet. I 2022 rejser spørgsmålet sig: Hvad er konsekvensen af en større rentestigning for de forgældede stater?

Læs mere
Kina

Evergrande kollaps: Dominoeffekt i den kinesiske ejendomssektor

Hvad er der sket i den kinesiske ejendomssektor efter situationen med Evergrande? Og hvor står Evergrande nu? Få opdateringen her.

Læs mere

OBS. Indholdet i ovenstående artikler er udelukkende ment som general information og hverken kan eller skal derfor betragtes som rådgivning, men udelukkende som overordnede betragtninger og holdninger baseret på personlig erfaring. Asset Advisor kan ikke holdes ansvarlig for indholdet i artiklerne eller for læserens dispositioner på baggrund heraf.

Seneste videoer

Der findes flere spændende videoer på videokanalen

X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig

Scroll to Top