Vidensbank

Artikler

Kina

Evergrande kollaps: Dominoeffekt i den kinesiske ejendomssektor

Hvad er der sket i den kinesiske ejendomssektor efter situationen med Evergrande? Og hvor står Evergrande nu? Få opdateringen her.

Læs mere

Global energikrise: Derfor er balance nøgleordet

Midt i den grønne omstilling har verden undervurderet, hvor afgørende balancen mellem fossile brændstoffer og den grønne omstilling er. Dét er en af grundene til, at vi står i en energikrise netop nu.

Læs mere

Investeringens A-Z

Der er mange begreber at holde styr på i finansverdenen. Derfor har vi samlet nogle af de mest gængse begreber og forklaret dem her.

Læs mere

Kinesiske Evergrande: Verdens mest forgældede ejendomsudvikler står på kanten til afgrunden

China Evergrande Group er Kinas næststørste ejendomsudvikler, og i 2018 var selskabet den mest værdifulde ejendomsudvikler i hele verden. Nu skriver vi september 2021, og situationen er en helt anden.

Læs mere
addet advisor kapitalforvaltning

Hvorfor betale for formueforvaltning?

Det kan være svært at gennemskue, hvorvidt du bør gøre brug af en formueforvalter eller ej. Læs med her, hvor jeg giver mine 4 bud på, hvad det rent faktisk er du betaler for og bør få for dine penge.

Læs mere

SAS’ rekonstruktion – et nej betaler sig

Flere af vores Asset Advisor kunder har SAS senior obligationer i porteføljen og er dermed omfattet af SAS rekonstruktionsplan. Vi har derfor fulgt sagen tæt.

Læs mere

OBS. Indholdet i ovenstående artikler er udelukkende ment som general information og hverken kan eller skal derfor betragtes som rådgivning, men udelukkende som overordnede betragtninger og holdninger baseret på personlig erfaring. Asset Advisor kan ikke holdes ansvarlig for indholdet i artiklerne eller for læserens dispositioner på baggrund heraf.

Seneste videoer

Der findes flere spændende videoer på videokanalen

X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig

Scroll to Top