Foredrag og undervisning

Foredrag om investering

...og de finansielle markeder

Hos Asset Advisor besidder vi et bredt kendskab til de finansielle markeder. Dette formidler vi oftest eksklusivt til vores investor morgenmøder, hvor alle med interesse for de finansielle markeder er velkommen.

Du kan tilmelde dig en af vores morgenmøder her:

TILMELD DIG MORGENMØDE

Finansmarkederne er en foranderlig størrelse – og det tager vi højde for hver dag. Kom med til eksklusivt morgenmøde, bliv opdateret på de finansielle markeder og få indblik i vores aktive og dynamiske investeringsstrategi.

På dagen samler vi en eksklusiv gruppe af investorer og potentielle investorer til en status på, hvordan det går i investeringsselskabet og med markedet generelt. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål. Arrangementet er målrettet ejerledere, ledere og formuende. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at tildele pladserne efter målgruppen.

Det vigtigste du får ud af at deltage

  • Et højaktuelt overblik over finansmarkederne
  • Fuld indsigt i Asset Opportunities’ investeringer på dagen
  • Aktuel vurdering af investeringsmuligheder på tværs af aktivklasser
  • Svar på alle dine gode spørgsmål

Oplægsholder:

Per Gramstrup, Direktør


Derudover kan Asset Advisor udarbejde foredrag om investering samt foredrag af finansiel natur for interesserede. Asset Advisors foredrag kan spænde mellem alt fra risikoforståelse til markedets nuværende tilstand. Uanset emne, så vil vores foredrag give de deltagende indsigtsfuld information, som der kan drages direkte nytte af i teori og praksis, eftersom foredraget trækker på Asset Advisors mangeårige erfaring og beskæftigelse med de finansielle markeder. 

Uddannelse grafik

Undervisning 

Med vores indgående kendskab til markedets anatomi, risikostyring og kapitalforvaltning besidder Asset Advisor også kompetencen til at skabe rammerne for professionel undervisning på bestyrelsesniveau. Oftest oplever kapitalstærke virksomheder, at formidlingen af eks. den underliggende risiko på deres portefølje kan være besværlig. Her kan Asset Advisor særligt være behjælpelige med at tage et komplekst emne og formidle det i øjenhøjde

billeder fra den gode stemning

Vil du også være med?

Ønsker du at høre nærmere om

hvordan Asset Advisor kan bidrage

med foredrag og undervisning?

Foredrag
close slider
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig