Mød investorerne

Hos Asset Advisor er vi meget stolte af hver og én af vores investorer, hvilket skinner igennem de relationer, som vi i fællesskab har opbygget gennem tiden. Forneden kan du se et udpluk af vores investorer, der udtaler sig om Asset Opportunities' tilgang til forvaltning på både det faglige og personlige plan.

Hvorfor har investorerne valgt Asset Opportunities?

Lyt med og få svaret her

Glennie Grønne

investor nr. 100 i Asset opportunities

Asset Advisor har simpelthen nogle kvaliteter, og de har sammensat et hold, der er helt exceptionelt. Den der dynamik mellem at være hurtig og langsom, risikovillig og alligevel grundig – det er lige nøjagtigt det, jeg har ledt efter. Jeg føler mig tillidsfuld og tryg ved, at de tager vare på mine investeringer.

Jonas Houkjær Bech.

bestyrelsesformand i Asset Advisor fondsmæglerselskab a/S

"Man føler lidt, at man er kommet med i en investeringsforening, der gør noget andet end det, alle de andre gør. Det er en af de helt afgørende grunde til, at jeg har valgt det."

Henrik Dam Jespersen

medlem af ASSET OPPORTUNITIES advisory board

"Asset Opportunities skiller sig ud fra andre forvaltere. De ser nogle gange markederne anderledes end andre investeringsforeninger."

Jesper Malling

medlem af ASSET OPPORTUNITIES advisory board

"De skaber en balance i forhold til den risiko, man har. Og jeg synes, det er væsentlig, at man har det trygt og godt med sin investering.

Uanset om beløbet er stort eller småt."

Morten Holst

medlem af ASSET OPPORTUNITIES advisory board

"Der er flere ting, som jeg gerne vil fremhæve. Specielt den her gennemsigtighed. Der er meget tydeligt, både når det går rigtig godt, men også når der er nogle ting, der ikke går helt som forventet. Det kommer jo tydeligt frem - både på morgenmøder og i der her infomails, der sendes ud."

Bliv investor

Vil du vide mere om dine muligheder i Asset Opportunities?

Foredrag
close slider
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig