Asset Opportunities

Afkast

+ 0 %
Track record

Pr. 19/9 2022. Siden opstart 2016
+ 0 %
Track record

Pr. 19/9 2022. Siden opstart 2016

Er du formuende eller en del af et kapitalstærkt selskab?
Så er Asset Opportunities måske noget for dig!

Asset Opportunities er et investeringsprodukt, som er relevant for dig, der ønsker en aktiv forvaltning af dine midler. Afdelingen rådgives af Asset Advisor Fondsmæglerselskab A/S, og investeringsstrategien sikrer, at porteføljen har en relativt høj risikoprofil, når vi forventer, at markedet stiger, og en relativt lav risikoprofil, når vi forventer, at markedet falder.
Gennemsigtighed over for vores kunder er et vigtigt nøgleord. Det betyder, at du som investor får adgang til vores investorportal. Her kan du dagligt følge med i vores transaktioner, indre værdi og afkast. Udover dette er du også velkommen til vores morgenmøder, hvor Per Gramstrup giver indblik i det aktuelle finansmarked og beholdningen i Asset Opportunities.

Hvordan adskiller vi os fra andre investeringsselskaber?

  • En aktiv investeringsstrategi
  • Et bredt investeringsunivers
  • Dynamisk risikojustering
  • Dyb markedspsykologisk indsigt

Hvilke midler kan jeg investere?

  • Frie midler
  • Ratepensionsmidler (kræver minimum 3,2 mio. kr.)
  • Midler, der står i et selskab
  • Midler i virksomhedsskattordning

Er du nysgerrig på, hvordan du bliver investor i Asset Opportunities?

Vores filosofi

I Asset Opportunities drives vi af en Rasmus Modsat tankegang. Den betyder, at vi tør stå alene og gøre det, de andre ikke gør – når det giver mening selvfølgelig. Grunden til at vi tør det, er fordi vi forstår og anerkender de psykologiske kræfter, der påvirker markedet.
I vores optik findes der nemlig to vigtige aspekter, når man skal forsøge at investere klogt. Det ene er de finansielle, fundamentale analyser. Og det andet aspekt er psykologien bag udviklingen på de finansielle markeder. Det sidste aspekt er også vigtigt at have med, fordi markedets investorer er fyldt med rigtige, levende mennesker, som af natur er irrationelle. Dette fører til irrationelle udsving i markedet, som man kan lære at udnytte.

rasmus modsat
rasmus modsat
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig

Scroll to Top