Om os

1500
Grundlagt
0
Ansatte
+ 0
Kunder
+ 0
mio. kr. under forvaltning

Medarbejdere

Direktør og ejerleder, Asset Advisor

Efter fem år på Handelshøjskolen og efterfølgende 20 år i den finansielle sektor hvoraf 15 som direktør, valgte jeg i 2009 at starte egen virksomhed her i hjertet af Aarhus. Og sikke en dejlig fornemmelse.

I dag er det med en god portion stolthed, at jeg kan betragte listen over vores kunder og de resultater, vi har opnået.

Min ambition er at videreudvikle vores stærke og uafhængige kapitalforvaltningshus, Asset Advisor Fondsmæglerselskab A/S. Vores fokus er at skabe risikojusterede afkast til vores kunder gennem dynamisk asset allokering.

Denne dynamiske beslutningsmodel sikrer, at porteføljen har en relativ høj risikoprofil i de faser, hvor vi forventer, at markedet buldrer afsted. Og endnu vigtigere sikrer beslutningsmodellen en relativ lav risikoprofil i de faser, hvor vi forventer, at markedet falder.

Mine mange år i den finansielle sektor har sammen med den teoretiske ballast fra Handelshøjskolen givet mig et indgående kendskab til de finansielle markeders forskellige genrer og discipliner. Ydermere har min erfaring givet mig et klart billede af den finansielle industris stærke og svage sider.

Denne solide erfaringsbase giver mig et unikt udgangspunkt for at rådgive vores kunder om kapitalforvaltning.

Ansat hos Asset Advisor, senior portefølje manager

Cand.merc.
Jesper rådgiver i porteføljeallokering og er krumtappen bag vores risikomodel. Han er desuden ansvarlig for den daglige drift af vores investerings-selskab Asset Opportunities.

Jesper har siden 2010 udgjort en stor og vigtig del af Asset Advisor, og har således været en del af holdet næsten siden begyndelsen. Jesper har tidligere siddet som senior portefølje analytiker hos Alm. Brand Markets og som rådgiver hos Henton Børsmæglerselskab A/S.

Cand.merc.FIB
Frederik beskæftiger sig med at undersøge investeringsmuligheder og udgive relevante videnskabelige artikler for vores kunder i Asset Advisor Fondsmæglerselskab A/S og Asset Opportunities. Derudover varetager Frederik væsentlige opgaver vedrørende porteføljerapportering i samarbejde med finans-og risikoanalytiker Anders Bastholm, samt porteføljemanager, Christian Sand.

Frederik har tidligere arbejdet ved Danske Bank som studentermedhjælper. Frederik har også været hos Asset Advisor Fondsmæglerselskab A/S som praktikant, og efterfølgende studentermedhjælper, med henblik på udvikling af analytiske værktøjer til investeringsuniverset og rapportering.

Cand.oecon.
Christian er tæt involveret i styringen af Asset Advisors porteføljer i samarbejde med direktøren, Per Gramstrup. Specielt porteføljeallokeringen til kreditobligationer er blandt Christians primære ansvarsområder. Udover dette udfører Christian analyser på virksomhedsniveau, men også på landeniveau i form af makroanalyser. Dertil har Christian ansvaret for porteføljerapportering og risikoopgørelse til virksomhedens kunder. Ydermere er han ansvarlig for vores praktikanter.

Christian var tidligere finans- og risikoanalytiker her hos Asset Advisor, og har tidligere været ansat som assistent portfolio manager ved Markedskraft.

Ansat hos Asset Advisor, Anders Bastholm

Cand.merc.FIB
Anders varetager væsentlige opgaver vedrørende porteføljerapportering og risikoopgørelse til virksomhedens kunder i tæt samarbejde med porteføljemanager, Christian Sand. Han optimerer arbejdsprocesser og systemer – herunder udbygger han både på eksisterende programmer, men han udvikler også nye analyseværktøjer til investeringsteamet. Anders følger dagligt udviklingen på de finansielle markeder og analyserer investeringsmuligheder.

Anders har tidligere arbejdet som Business controller hos Damstahl. Han er desuden co-founder og partner hos Superstainable.

Mission og vision hos Asset Advisor

Asset Advisors har til formål at skabe et attraktivt, risikojusteret afkast i gode tider på finansmarkederne og at minimere tab, når finansmarkederne oplever kriser og markante fald. Dette opnås ved en aktiv investeringsstrategisk tilgang til forvaltning og rådgivning baseret på vores dynamiske asset allokeringstankegang.

På baggrund af klare holdninger og aktiv stillingtagen til udviklingen på de finansielle markeder flytter vi dynamisk risikoprofilen på vores kunders porteføljer mellem lav og høj risiko, indenfor den aftalte risikoramme.

Vi adskiller os markant fra hovedparten af markedets øvrige kapitalforvaltere, fordi vi har en dynamisk risikostyring. Denne investeringsstrategi har givet et overbevisende afkast kombineret med en relativ lav risiko. Dét har givet glade kunder.

Vi arbejder benhårdt på at blive Danmarks førende finanshus, når det kommer til aktiv forvaltning og rådgivning af vores kunder. Både inden for erhvervs- og privatsegmentet. Og vi ønsker at være ledende i vores industri, når det kommer til transparens, gennemskuelighed og ordentlighed.

Rasmus Modsat - når økonomi er psykologi

Vi er udstyret med et ”Rasmus-Modsat-gen”, som bidrager til en kritisk tilgang til bevægelserne på de finansielle markeder. Vi anerkender de psykologiske kræfter, der er på spil i markedet, og vi har evnen og modet til at anvende denne viden konkret i vores investeringsstrategiske beslutninger. Det betyder helt konkret, at vi på et oplyst grundlag tør at gå imod strømmen. Dette gør vi, for at drage nytte af de mange irrationelle udfald der forekommer på de finansielle markeder, hvilket ofte har vist sig yderst opportunt og indbringende. Vi anvender, med andre ord, aktivt en Behavioral Finance tankegang til at læse og forstå markedet. Det er klogt, fordi det giver os et forspring i at forstå markedets irrationelle udsving, og agere opportunt derefter.

Vi erkender, at vi mennesker ikke altid er rationelle. Investorernes beslutninger udspringer i høj grad af deres følelser. Investorer drives til tider af grådighedens frådende væsen og skaber en euforisk stemning, hvor ukritisk investering i værste fald skaber bobler. Når dette sker, gribes de selvsamme investorer af panik, som igen får dem til ukritisk at sælge ud af deres investeringer.

Vores Rasmus-Modsat-gen hjælper os til altid at være kritiske og nysgerrige, til at se igennem irrationalitet og følelser, og at turde at gå imod strømmen, når alle flokkes om samme investering.

Bestyrelse

Betyrelsesformand, Asset Advisor

Jonas Houkjær Bech, bestyrelsesformand

Advokat og partner, Advodan Thisted
I bestyrelsen siden november 2020 og blev formand i februar 2021

Betyrelsesmedlem, Asset Advisor

Peter Løchte Jørgensen, bestyrelsesmedlem

Professor i finansiering, Aarhus Universitet
I bestyrelsen siden efteråret 2018

Bestyrelsesmedlem, Asset Advisor

Thomas Mandrup, bestyrelsesmedlem

Kontaktchef og seniorrådgiver, Publico Kommunikation
I bestyrelsen siden efteråret 2018

X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig

Scroll to Top