Per Gramstrup

blaat_citat

per gramstrup asset advisorEfter fem år på Handelshøjskolen og efterfølgende 20 år i den finansielle sektor hvoraf 15 som direktør, valgte jeg i 2009 at starte egen virksomhed her i hjertet af Aarhus. Og sikke en dejlig fornemmelse.

I dag er det med en god portion stolthed, at jeg kan betragte listen over vores kunder og de resultater, vi har opnået.

Min ambition er at videreudvikle vores stærke og uafhængige kapitalforvaltningshus, Asset Advisor Fondsmæglerselskab A/S. Vores fokus er at skabe risikojusterede afkast til vores kunder gennem dynamisk asset allokering.

Denne dynamiske beslutningsmodel sikrer, at porteføljen har en relativ høj risikoprofil i de faser, hvor vi forventer, at markedet buldrer afsted. Og endnu vigtigere sikrer beslutningsmodellen en relativ lav risikoprofil i de faser, hvor vi forventer, at markedet falder.

Mine mange år i den finansielle sektor har sammen med den teoretiske ballast fra Handelshøjskolen givet mig et indgående kendskab til de finansielle markeders forskellige genrer og discipliner. Ydermere har min erfaring givet mig et klart billede af den finansielle industris stærke og svage sider.

Denne solide erfaringsbase giver mig et unikt udgangspunkt for at rådgive vores kunder om kapitalforvaltning.”

Kontakt:
Per Gramstrup
gramstrup@assetadvisor.dk
+45 4033 9959

LinkedIn_Logo_small

 Følg Per Gramstrups løbebane