Medarbejdere

Jesper Ehlers Laursen

Jesper Ehlers asset advisor

Senior portefølje manager
Cand.merc.

Jesper rådgiver i porteføljeallokering og er krumtappen bag vores risikomodel. Han er desuden ansvarlig for vores investering i kreditobligationer og for den daglige drift af vores investerings-selskab Asset Opportunities A/S.

Jesper har siden 2010 udgjort en stor og vigtig del af Asset Advisor, og har således været en del af holdet næsten siden begyndelsen. Jesper har tidligere siddet som senior portefølje analytiker hos Alm. Brand Markets og som rådgiver hos Henton Børsmæglerselskab A/S.

 

Kontakt:
ehlers@assetadvisor.dk
+45 2072 0714

LinkedIn_Logo_small

Klaus Hoffbeck

Klaus Hoffbeck asset advisor

Senior kundeambassadør
Cand.jur.

Klaus beskæftiger sig med at skabe og udvikle kunderelationer til Asset Advisor Fondsmæglerselskab A/S og Asset Opportunities A/S. Klaus har et indgående kendskab til virksomheden, da han har siddet i Asset Advisors bestyrelse i tre år.

Klaus har en baggrund som stifter og partner af et større konsulenthus. Han har siddet i flere bestyrelser og har årelang ledelseserfaring fra forskellige industrier. Klaus har udviklet specialkompetencer inden for forhandling, ledelse og kropssprogsanalyse, hvor han har rådgivet og holdt foredrag i det meste af verden.

Kontakt:
hoffbeck@assetadvisor.dk
+45 3131 1716

LinkedIn_Logo_small

Sepideh Pourshahidi

Sepideh Pourshahidi asset advisor

Kommunikationsansvarlig
Cand.ling.merc

Sepideh varetager opgaver vedrørende virksomhedens kommunikationsstrategi. Hun sikrer en nærværende og værdifuld kommunikation på tværs af vores platforme. Dette indebærer strategiske overvejelser i tæt samarbejde med Senior kundeambassadør Klaus Hoffbeck og praktisk udførelse af diverse kommunikative opgaver.

Sepideh har tidligere arbejdet som projektkoordinatorpraktikant ved Pravda A/S.

Kontakt:
sepi@assetadvisor.dk
+45 4225 1769

LinkedIn_Logo_small

Christian Munch Sand

christian sand

Finans- og risikoanalytiker
Cand.oecon.

Christian varetager væsentlige opgaver vedrørende overvågning af de finansielle markeder og analyse af investeringsmuligheder. Dertil har Christian ansvaret for porteføljerapportering og risikoopgørelse til virksomhedens kunder. Ydermere er han ansvarlig for vores studentermedhjælper.

Christian har tidligere været ansat som assistent portfolio manager ved Markedskraft.

Kontakt:
sand@assetadvisor.dk
+45 2082 4078

LinkedIn_Logo_small

Anders Bastholm Rasmussen

Anders Bastholm Rasmussen

Assisterende analytiker
Stud.cand.merc.FIB

Anders varetager væsentlige opgaver vedrørende porteføljerapportering og risikoopgørelse til virksomhedens kunder i tæt samarbejde med Finans- og risikoanalytiker Christian Sand. Ydermere vedligeholder og videreudvikler han diverse af vores systemer.

Anders har tidligere arbejdet som Business controller hos Damstahl. Han er desuden co-founder og partner hos Superstainable.

Kontakt:
bastholm@assetadvisor.dk
+45 3053 4062

LinkedIn Anders Bastholm Rasmussen