Morgenmøde i investeringsselskabet Asset Opportunities

Finansmarkederne er en foranderlig størrelse – og det tager vi højde for hver dag. Kom med til gratis morgenmøde og bliv opdateret på de finansielle markeder og få indblik i vores aktive og dynamiske investeringsstrategi. Vi samler eksklusive grupper (maks. 8 personer) af investorer og potentielle investorer til en status på, hvordan det går i investeringsselskabet og med markedet generelt.

For resten af 2021 har vi et morgenmøde i Thisted, et i København og resten finder sted på vores kontor i Søndergade 66D, 2. th, 8000 Aarhus.

Program for dagen

08.45-09.00: Morgenbord

09.00-09.45: Velkomst og udsigten for de finansielle markeder v. direktør, Per Gramstrup

09.45-10.00: Tid til at strække ben og netværke

10.00-11.00: Udsigten for de finansielle markeder og konkrete investeringer i Asset Opportunities v. direktør, Per Gramstrup

Spørgsmål er meget velkomne.

Det vigtigste du får ud af at deltage

  • Et højaktuelt overblik over finansmarkederne
  • Fuld indsigt i Asset Opportunities' investeringer på dagen - inspiration og tips til din egen portefølje
  • Aktuel vurdering af investeringsmuligheder på tværs af aktivklasser
  • Svar på alle dine gode spørgsmål

Når du udfylder tilmeldingsformularen og trykker ”Tilmeld”, giver du samtykke til, at Asset Opportunities må opbevare og behandle indtastede oplysninger til at sende dig information om dette arrangement. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til kontakt@assetadvisor.dk

I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at tildele pladserne efter målgruppen. Arrangementet er målrettet ejerledere, ledere og formuende.

Asset… hvad for en fisk?

Asset Opportunities A/S er et investeringsselskab, der giver kapitalstærke virksomheder og formuende privatpersoner adgang til en unik investeringsstrategi, som ellers kun er forbeholdt institutionelle investorer.

Investeringsproduktet Asset Opportunities adskiller sig fra hovedparten af markedets øvrige investeringsprodukter, da vores investeringsunivers ikke er begrænset i forhold til valg af aktivklasser og risikoudnyttelse.