Uafhængig og transparent forvalter

Hos Asset Opportunities får du en uafhængig og transparent rådgivning. Vores eneste interesse er at skabe afkast for investorernes (og vores egne) midler bedst muligt. I modsætning til mange andre investeringsalternativer har vi ingen økonomisk interesse i at investere/vælge et produkt frem for et andet.

Vi opererer og investerer uafhængigt

Det er vigtigt for os at understrege, at vi investerer uafhængigt af tredjepart.

Investorerne i Asset Opportunities kan altid følge med i investeringerne via Asset Opportunities’ investorportal.

100 % transparens: Se vores investeringer

Som investor i Asset Opportunities kan du følge dine investeringer dagligt og få totalt indblik i investeringsstrategien gennem Asset Opportunities' investorportal. Du kan følge indre værdi og risikoudnyttelse samt se hvilke værdipapirer, vi køber og sælger.

Er du nysgerrig? Anmod om 48-timers gratis adgang til Asset Opportunities' investorportal ved at skrive til kontakt@assetadvisor.dk husk at anføre: Fulde navn, e-mail og adresse.

Uafhængighed og transparens asset opportunities

Lave omkostninger og gennemsigtig honorarmodel

Vi tilbyder 100 % transparens – også i forhold til dine omkostninger. Det er vigtigt for os, at du let kan gennemskue, hvad dine penge bliver brugt på, når du investerer sammen med os.

Vi gør en dyd ud af at holde omkostningerne nede, så det bliver ved med at være ”sjovt” at være investor i Asset Opportunities.