Sådan bliver du investor

Overvejer du at blive investor i Asset Opportunities? Når du beslutter dig for at investere i Asset Opportunities, har vi sørget for at gøre processen så let for dig som muligt.

Invester sammen med os

Klaus Hoffbeck giver her en introduktion til, hvordan du bliver investor i Asset Opportunities.

Vi sidder klar til at hjælpe med at få al formalia på plads.

Processen fra A-Z

Bliv klogere på, hvilke skridt du skal igennem, før du kan kalde dig investor i Asset Opportunities. Vi har skabt et overblik over processen nedenfor.

1) Du kan blive investor til dagens indre værdi, når vi foretager aktieemission hver den første i måneden. Du skal tilkendegive indskuddet senest 15 dage før aktieemission.
2) Du modtager en tegningsblanket og en risikoerklæring, som du underskriver og sender retur. Som dokumentation skal du medsende en kopi af dit pas/kørekort og sundhedskort.
3) Du overfører det aftalte tegningsbeløb til DLA Pipers klientkonto senest 5 dage før aktieemission. Det overskydende beløb tilbageføres til dig, når indre værdi er opgjort.
4) Dine aktier bliver ”trykt” den første i måneden. Du vil herefter kunne se dem i dit VP depot. Vi udlodder ikke udbytte løbende, da investeringsselskabet er akkumulerende.
5) Du får en konto til Asset Opportunities’ investorportal. Her kan du følge med i dagens indre værdi, risiko over tid, de seneste 50 transaktioner og den fulde beholdning.
6) Du kan indløse dine aktier i Asset Opportunities hver måned til den første. Du skal varsle udtrædelsen til os i Asset Opportunities senest femten dage inden månedens udgang.

Skal vi kontakte dig?

Vil du gerne aftale et møde med os, hvor vi kan snakke tingene igennem, har du også mulighed for dette. Til mødet kan vi gennemgå hele processen for, hvordan du bliver investor eller vi kan gå i dybden med nogle specifikke punkter, alt efter hvad dit behov er.

Det eneste du skal gøre er at udfylde dine kontaktinformationer i kontaktformularen, så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt.