Investér sammen med os 

Når du investerer i investeringsselskabet Asset Opportunities, investerer du sammen med os, for vi har hånden på kogepladen. Sammenlagt har Advisory Board og direktionen investeret over 70 mio. kr. i Asset Opportunities.

Vi henvender os til formuende individer og kapitalstærke selskaber, der ønsker at investere:

Minimumsinvesteringen er 1.000.000 kr. Investeringsselskabet er akkumulerende. Der betales derfor ikke udbytte. Læs nærmere her.

Vil du være en del af et inspirerende investeringsselskab?

Investorerne i Asset Opportunities udgør et stærkt netværk. Vi holder givende arrangementer, hvor vi samler investorerne om interessante og relevante emner.

Halvårligt inviterer vi investorerne til morgenmøde, hvor vi gennemgår vores holdninger til udviklingen på markedet samt de investeringer, vi har foretaget os. Vi holder morgenmøder i hhv. Aarhus og Gentofte. Potentielle investorer er også velkomne.

Ønsker du at høre mere om Asset Opportunities?

Lad os sætte et møde eller et telefonmøde op mellem dig og senior kundeambassadør, Klaus Hoffbeck. Klaus giver dig hellere end gerne en grundig gennemgang af investeringsselskabet herunder vores investeringsstrategi, performance og holdet bag.

Mødets primære formål:

  • At give dig indsigt i hvad Asset Opportunities kan gøre for dig og hvorfor vores investeringsstrategi er smart
  • At undersøge om Asset Opportunities matcher dine investeringsbehov

Udfyld dine kontaktoplysninger i formularen eller tag direkte kontakt til Klaus Hoffbeck på telefonnummer +45 3131 1716 eller via mail på hoffbeck@assetadvisor.dk

Klaus hoffbeck investeringsselskab asset opportunities