Morgenmøde hos Asset Opportunities i Aarhus

Finansmarkederne er en foranderlig størrelse – og det tager vi højde for hver dag. Kom med til gratis morgenmøde og bliv opdateret på de finansielle markeder og få indblik i vores aktive og dynamiske investeringsstrategi. Vi samler eksklusive grupper af investorer og potentielle investorer til en status på, hvordan det går i investeringsselskabet og med markedet generelt. Arrangementet er målrettet ejerledere, ledere og formuende. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at tildele pladserne efter målgruppen.

Morgenmøderne i januar og februar foregår via Microsoft Teams grundet de nuværende restriktioner. Vi er ærgerlige over, at vi ikke kan mødes med jer, men samtidig giver dette mulighed for at endnu flere kan være med.

Du kan deltage i morgenmøde på følgende dage:

Onsdag den 20. januar 2021 kl. 09.00-10.30 

Tirsdag den 23. februar 2021 kl. 09.00-10.30 

Tirsdag den 23. marts 2021 kl. 08.45-11.00 

Oplægsholder
Per Gramstrup, Direktør

Per Gramstrup

Det vigtigste du får ud af at deltage

  • Et højaktuelt overblik over finansmarkederne
  • Fuld indsigt i Asset Opportunities' investeringer på dagen - inspiration og tips til din egen portefølje
  • Aktuel vurdering af investeringsmuligheder på tværs af aktivklasser
  • Svar på alle dine gode spørgsmål

Asset… hvad for en fisk?

Asset Opportunities A/S er et investeringsselskab, der giver kapitalstærke virksomheder og formuende privatpersoner adgang til en unik investeringsstrategi, som ellers kun er forbeholdt institutionelle investorer.

Investeringsproduktet Asset Opportunities adskiller sig fra hovedparten af markedets øvrige investeringsprodukter, da vores investeringsunivers ikke er begrænset i forhold til valg af aktivklasser og risikoudnyttelse.