Status på afkast ultimo juni 2021

Porteføljen taber 2,18% i juni måned. Afkastet år til dato er på +10,82%. Det er særligt lang valueaktier mod short Nasdaq aktier samt Teslas opadrettede korrektion, der koster i juni. Vi fastholder naturligvis disse positioner, idet vi forventer at både teknologi-aktier og Tesla bliver betydeligt billigere.

Vi har tjent godt på at sælge meget dyre optioner til de aktieturister, der i juni måned har ment, at amerikanske AMC Entertainment skal stige yderligere i pris.

Vi ligger med attraktive enkeltaktier og virksomhedsobligationer, men ligger fortsat nettoshort til aktiemarkedet i kraft af vores afdækningsstrategier. I juni måned har vi suppleret beholdningen af virksomhedsobligationer med køb af D/S Nordens 3-årige udstedelse til 4,75% i rente.

Porteføljen af Rasmus Modsat positioner er uforandrede.

Det er meget glædeligt, at vi her pr. 30. juni måned har tilgang af godt kr. 64 millioner. Alle fra nye investorer

Afkast i Asset Opportunities 

Nedenfor ser du afkastet i Asset Opportunities for hhv. juni måned, år til dato og siden opstart, efter alle omkostninger er betalt. 

Performance i Asset Opportunities vs fondens benchmark 

Grafen viser, at afkastet på Asset Opportunities-aktien er +41,59%(efter alle omkostninger) mod +33,98%(før omkostninger) på fondens benchmark: 50% MSCI (DKK)/50% i DK stat 1-3 i perioden fra opstart oktober 2016 til den 30juni 2021. 

Vil du vide mere?
Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig!
Ellers er du velkommen til at ringe til direktør Per Gramstrup på +45 4033 9959.