Status på afkast ultimo marts 2021

Marts bød på en stribe af All Time Highs, så set med vore øjne udviklede de finansielle markeder sig flot og som forventet. Vore aktier out-performede markedet, hvor det igen var Bavarian, der var den store vinder.

Vore Rasmus Modsat forretninger udbyggede afkastet for så vidt angår Value aktier mod teknologi. Short positionen i Tesla bidrog også pænt, imens vi sætter til på forretningen i stigende italienske renter.

Det er også rigtig glædeligt, at vi har en formue i Asset Opportunities, der nu så godt og vel overstiger kr. 300 millioner. Det reducerer investorernes omkostninger pr. kr. og giver os større købekraft ved forhandling af handelsomkostninger, og når vi skal tilkæmpe os en god plads i køen, når der kommer interessante virksomhedsobligationer til markedet.

Afkast i Asset Opportunities

Nedenfor ser du afkastet i Asset Opportunities for hhv. februar måned, år til dato og siden opstart, efter alle omkostninger er betalt.

Performance i Asset Opportunities vs fondens benchmark

Grafen viser, at afkastet på Asset Opportunities-aktien er +41,44% (efter alle omkostninger) mod +29,63% (før omkostninger) på fondens benchmark: 50% MSCI (DKK)/50% i DK stat 1-3 i perioden fra opstart oktober 2016 til den 31. marts 2021. 

Vil du vide mere?
Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig!
Ellers er du velkommen til at ringe til direktør Per Gramstrup på +45 4033 9959.