Er du nysgerrig på, hvordan vi tackler finansmarkedet?

 

På vores morgenmøder inviterer vi investorer og venner af huset til oplæg om udsigten for de finansielle markeder, og hvordan vi går til det.

Vi kommer rundt i hele landet. Se de kommende morgenmøder og tilmeld dig her. 

 

Hvorfor vælge Asset Opportunities? Vi har spurgt investorerne

Det unikke ved Asset Opportunities er tilliden, nærheden og engagementet. Det er vigtigt for mig, at jeg ved, hvad der foregår, når jeg investerer nogle penge. Det er ikke ligesom i bankerne, hvor du i min verden er et nummer i rækken.

Jesper Malling Petersen Adm. direktør, CFP Group A/S

Bliv klogere på os og vores industri

 

Lad vores Kundeambassadør, Klaus Hoffbeck, tage dig under armen og fortælle om os og om vores industri. Finansmarkeder, investeringer og risici, der er mange ting at tage stilling til, og det kan være udfordrende at vælge det rigtige investeringsprodukt. Det ønsker Klaus at lave om på blandt andet ved hjælp af video-kanalen Sådan Set.

Klaus berører emner som VSO-midler, negativ rente, risiko og meget mere. Lad os endelig høre fra dig, hvis du sidder inde med en idé til et emne som Klaus kan tage op, så bliver det måske til næste video i rækken.

Asset... hvad for en fisk?

 

Asset Opportunities er en afdeling under Kapitalforeningen Wealth Invest, som henvender sig til dig, der er formuende og som ønsker en aktiv forvaltning af dine midler. Afdelingen rådgives af Asset Advisor Fondsmæglerselskab og vores investeringsstrategi sikrer, at porteføljen har en relativ høj risikoprofil i de faser, hvor vi forventer, at markedet stiger. Endnu vigtigere sikrer strategien en relativ lav risikoprofil i de faser, hvor vi forventer, at der deles øretæver ud til investorerne.

Følg med i Verdenssituationen

På vores videokanal Verdenssituationen kan du se med, når Per Gramstrup tager kikkerten frem og zoomer ind på højaktuelle problemstillinger på de finansielle markeder.