Morgenmøde hos Asset Opportunities på Bernstorff slot

Finansmarkederne er en foranderlig størrelse – og det tager vi højde for hver dag. Kom med til eksklusivt morgenmøde og bliv opdateret på de finansielle markeder og få indblik i vores aktive og dynamiske investeringsstrategi.

Morgenmødet afholdes

Torsdag den 25. februar 2021

Bernstorff Slot, Jægersborg Allé 93, 2820 Gentofte

På dagen samler vi en eksklusiv gruppe af investorer og potentielle investorer til en status på, hvordan det går i investeringsselskabet og med markedet generelt. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Program for dagen

08.30-09.00: Morgenmad

09.00-10.00: Velkomst og udsigten for de finansielle markeder v. direktør, Per Gramstrup

10.00-10.15: Pause og tid til at netværke

10.15-11.00: Udsigten for de finansielle markeder og konkrete investeringer i Asset Opportunities v. direktør, Per Gramstrup

Spørgsmål er meget velkomne.

Morgenmoede Asset Opportunities - Bernstorff

Det vigtigste du får ud af at deltage

  • Et højaktuelt overblik over finansmarkederne
  • Fuld indsigt i Asset Opportunities' investeringer på dagen - inspiration og tips til din egen portefølje
  • Aktuel vurdering af investeringsmuligheder på tværs af aktivklasser
  • Svar på alle dine gode spørgsmål

Vi håber, du har tid og lyst til at tage del i dagen. 

Når du udfylder tilmeldingsformularen og trykker ”Tilmeld”, giver du samtykke til, at Asset Opportunities må opbevare og behandle indtastede oplysninger til at sende dig information om dette arrangement. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til kontakt@assetadvisor.dk

I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at tildele pladserne efter målgruppen. Arrangementet er målrettet ejerledere, ledere og formuende.

Asset… hvad for en fisk?

Asset Opportunities A/S er et investeringsselskab, der giver kapitalstærke virksomheder og formuende privatpersoner adgang til en unik investeringsstrategi, som ellers kun er forbeholdt institutionelle investorer.

Investeringsproduktet Asset Opportunities adskiller sig fra hovedparten af markedets øvrige investeringsprodukter, da vores investeringsunivers ikke er begrænset i forhold til valg af aktivklasser og risikoudnyttelse.